Bako Koeltechniek en Airconditioning

Speciale airco voor klimaatbeheersing
in winkels en kantoren

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Klimaatbeheersing winkels

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Speciale (bedrijfs)airco of een complete klimaatbeheersing, zorgen beide voor een heerlijk werkklimaat in winkels en kantoren. Op deze manier werken uw medewerkers en u veel productiever en ontvangt u uw klanten in een omgeving met een prettig klimaat. Er is toch niets fijner dan dat u, uw personeel en uw klanten iedere dag weer vol goede moed naar uw kantoor of winkel komen?

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Klimaatbeheersing voor alle type winkels

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning biedt klimaatoplossingen voor iedere ruimte. Of u nu een airco zoekt voor op een klein kantoor of in grote winkels, of een vorm van klimaatbeheersing voor uw totale kantoor, of bedrijfspand: in ons uitgebreide assortiment vinden wij altijd de juiste oplossing. Hiermee voldoen wij zowel aan uw eisen als aan uw budget.

Kantoor
Voor klimaatbeheersing en airconditioning op kantoor bieden wij verschillende oplossingen aan. Wij hebben zowel zichtbare als vrijwel onzichtbare kanaalsystemen in ons assortiment. Hierdoor heeft u de keuze uit zichtbare airconditioningmodellen en modellen waarbij alleen roosters zichtbaar zijn. De airconditioning voor op kantoor is bovendien fluisterstil, waardoor u prettig kunt werken. Naast de normale modellen airconditioning biedt BAKO ook VRF systemen (Variable Refrigerant Flow) aan. Deze systemen voor klimaatbeheersing zijn uitermate geschikt voor grotere toepassingen, zoals kantoren en hotels.

Winkels
Voor klimaatbeheersing in winkels zijn andere airconditioningmodellen meer geschikt. In ruimtes met één temperatuurzone zijn de zogeheten master-slave airco systemen bijzonder geschikt. Met deze systemen kunnen er meerdere airco’s in uw winkel worden geplaatst. En wanneer er aan de buitenkant van uw pand geen apparatuur mag worden opgesteld, dan bieden wij nog voldoende andere oplossingen.

Serverruimten
Wanneer u een eigen serverruimte heeft en op zoek bent naar een goed koelsysteem voor de conditionering van deze ruimte, dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij weten precies wat er nodig is, zowel voor kleine ruimtes als voor grote ruimtes, met of zonder verhoogde vloer.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Meer informatie over zakelijke airconditioning

Heeft u vragen over de mogelijkheden betreffende klimaatbeheersing in winkels of op kantoor? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven deskundig advies! Bekijk hieronder de diverse aircotoepassingen: 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.