Bako Koeltechniek en Airconditioning

Fuji Electric airco

Home » Fuji Electric airco

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Kent u de Fuji Electric airco al? Fujitsu is een Japans conglomeraat, ook wel bekend als Fuji Electric, dat actief is op vele gebieden: van elektrische componenten, halfgeleiders en airco’s tot zelfs brandstofcellen en componenten voor kerncentrales. De Fuji Electric airco is erg betrouwbaar en stil. Bepaalde modellen zijn zelfs veel stiller dan die van concurrenten.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Een watergekoelde Fuji Electric airco als alternatief voor een buitenopstelling

Als een van de weinige fabrikanten levert Fuji Electric een watergekoelde airco, voor in huis of op kantoor, voorzien van de inverter-techniek. Deze airconditioning is ideaal wanneer een buitenopstelling niet mogelijk is. Dit is handig als u in een flat woont of als u de huidige uitstraling van uw huis wilt behouden. Aangezien dit een watergekoelde airco is, bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Door te koelen met water wordt er veel minder stroom en gas verbruikt, waardoor u duurzaam verwarmt en uw energiekosten dalen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Bekijk deze en meerdere airco’s in onze showroom

Wilt u een efficiënte en duurzame Fuji Electric airco aanschaffen, maar eerst in het echt bekijken? Bako Koeltechniek & Airconditioning heeft een werkende airco opgesteld staan: de ‘Creators of Air’. Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom in Rhoon. Heeft u voordat u langskomt nog vragen over het installeren van de airco of heeft u vragen over bijvoorbeeld klimaatbeheersing? Bel dan met een van onze specialisten via +31 (0)10 313 4979. U vindt bij ons tevens apparatuur van andere topmerken, zoals de electric airco van Mitsubishi. Ook voor apparatuur van het merk Toshiba rekent u op ons.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.