Airco thuis

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een cassette airco voor uw kantoor in Rotterdam

Een cassette airco is uitermate geschikt voor uw kantoor in Rotterdam. Dit type airconditioning wordt veel gebruikt in kantoorruimtes en winkels. De reden hiervoor is dat de cassette airco gemaakt is voor ruimtes met een verlaagd plafond, wat in veel kantoren in Rotterdam het geval is.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Met een cassette airco is het lekker koel op uw kantoor in Rotterdam

Het is hoogst onprettig voor uw personeel als ze in een warme ruimte moeten werken. Dit staat bovendien productiviteit in de weg. Als airco-installateur voor Rotterdam plaatst BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon graag de cassette airco in uw kantoor. Wij zorgen voor een uitstekende klimaatbeheersing op uw werkplek. Wanneer de cassette airco geïnstalleerd is in uw kantoor in Rotterdam, dan bent u bij ons ook in goede handen voor onderhoud aan de airco. Wij verzorgen meer dan alleen koelsystemen. Ook voor een warmtepomp voor uw kantoor zijn wij uw partner.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Schakel onze experts in voor een koel kantoor

De airconditioningspecialisten van BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon staan voor u klaar met de beste klimaatbeheersing. Neem contact op met ons. Bel naar +31 (0)10 313 4979 of stuur een e-mail naar info@bako.nl voor informatie over de cassette airco. Voor de aanschaf en de installatie van airconditioning bent u bij ons in goede handen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.