Bako Koeltechniek en Airconditioning

Alternatieve verwarming in Rhoon en omgeving

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Alternatieve verwarming Rhoon

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Bent u op zoek naar alternatieve verwarming voor uw woning of bedrijfspand in omgeving Rhoon? Wat dacht u dan van een duurzaam klimaatbeheersingssysteem? Dit systeem bevat een airconditioning die ook gebruikt kan worden om ruimtes efficiënt te verwarmen. Zo is de temperatuur in uw pand altijd ideaal. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor alternatieve verwarming.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Airconditioning als alternatieve verwarming bij u in Rhoon

Naast verschillende koelingssystemen kan Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon ook alternatieve verwarming voor u installeren en onderhouden. Wij bieden namelijk verschillende modellen van airconditioningsystemen aan waarmee ruimtes niet alleen gekoeld, maar ook verwarmd kunnen worden. Deze systemen zijn duurzaam, energiezuinig, erg stil en geheel aan uw wensen aan te passen. Zo heeft u zowel in de zomer als in de winter altijd het perfecte binnenklimaat.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Profiteer van deskundig advies en een vakkundige installatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor alternatieve verwarming bij u in Rhoon? Of bent u benieuwd of een bepaald systeem, bijvoorbeeld een luchtwarmtepomp, in uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. Dan komen we langs op uw locatie om uw situatie en huidige airconditioning te bekijken. Samen met u bepalen wij vervolgens welk systeem het best past bij uw omgeving. Daarna stellen wij een duidelijke offerte op en installeren het gekozen systeem voor alternatieve verwarming vakkundig.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.