Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airconditioning Rotterdam

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airconditioning Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Met een efficiënte airconditioning in uw bedrijfspand of woning in Rotterdam creëert u optimale klimaatbeheersing terwijl u energiekosten bespaart. Hoe dat kan? Elk aircosysteem dat wij leveren, koelt of verwarmt met water of lucht, waardoor er minder elektriciteit en gas nodig is.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Airconditioning voor elke ruimte in uw kantoor of huis in Rotterdam

Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning vindt u de nieuwste modellen airco’s. Deze behalen allen een optimaal rendement en zijn energiezuinig. Ze verschillen echter in merk en type. Welke u nodig heeft, is afhankelijk van de ruimte en van uw wensen. Zo bieden wij oplossingen voor het koelen van de serverruimte in uw kantoor, een optimaal klimaat en een aangename temperatuur in huis.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Wat voor airco laat u installeren?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het installeren van airconditioning in Rotterdam. De mogelijkheden zijn onder andere:

Kom de aangename temperaturen voelen in onze showroom

Wilt u zelf ervaren wat airconditioning voor uw woning, winkel of kantoor in Rotterdam kan betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom in Rhoon. Maak voordat u komt even een afspraak. Dit kan zowel online als door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Heeft u voordat u langskomt vragen of wilt u direct een gratis offerte aanvragen? Ook dan neemt u contact op met eerdergenoemd telefoonnummer. Via deze contactmogelijkheden informeert u tevens naar onze dienst als airco installateur.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.