Airco thuis

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco voor thuis

Wilt u een airco bij u thuis laten leveren, installeren en onderhouden door een specialist in airconditioning? Kies dan voor BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. Met innovatieve aircosystemen zorgen wij ervoor dat u altijd geniet van een heerlijk binnenklimaat.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Vind de perfecte airco voor thuis en bespaar op uw energierekening

Is het in de zomer veel te warm in huis en biedt de ventilator niet genoeg koelte? Of wilt u in de winter uw verwarming niet op de hoogste stand zetten om het een beetje warm te krijgen in huis? Kies dan voor onze klimaatbeheersingsoplossingen. U vindt bij ons een breed assortiment aan aircosystemen om uw huis het gehele jaar door op een aangename temperatuur te houden.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Een stijlvolle airco die past in uw interieur

Een airco voor thuis moet er goed uitzien of helemaal niet zichtbaar zijn. U wilt immers genieten van een aangename temperatuur, zonder dat dit ten koste gaan van het interieur van uw huis. Elke airco die wij leveren ziet er stijlvol uit en kan zichtbaar of in het zicht geplaatst worden, zodat uw interieur er altijd stijlvol uitziet.

Vraag direct naar de mogelijkheden voor een aangenaam leefklimaat bij u thuis

Ga ook voor een aangenaam leefklimaat, het gehele jaar door. Vraag naar de mogelijkheden voor het plaatsen van airconditioning in uw huis door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Wilt u graag langskomen om de verschillende airco’s in het echt te bekijken? Maak dan direct een afspraak door het formulier op onze website in te vullen. Wij heten u van harte welkom in onze winkel!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl