Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een airco voor thuis

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco thuis

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u een airco bij u thuis laten leveren, installeren en onderhouden door een specialist in airconditioning? Kies dan voor Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon. Met een innovatieve airco uit ons aanbod zorgen wij ervoor dat u thuis altijd geniet van een heerlijk binnenklimaat.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

De perfecte airco voor uw thuis

Is het in de zomer veel te warm in huis en biedt een ventilator niet genoeg koelte? Of wilt u in de winter uw verwarming niet op de hoogste stand zetten om het een beetje warm te krijgen in huis? Kies dan voor onze klimaatbeheersingsoplossingen. Een airco voor thuis moet er goed uitzien of zelfs helemaal niet zichtbaar zijn. U wilt immers genieten van een aangename temperatuur, zonder dat dit ten koste gaan van het interieur van uw huis. Elke airco die wij leveren voor thuis ziet er stijlvol uit en kan onzichtbaar of in het zicht geplaatst worden door de experts van ons aircoinstallatiebedrijf. Wij leveren onder andere:

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Vraag direct naar de mogelijkheden

Ga ook voor een aangenaam leefklimaat en kies voor een airco, zodat de temperatuur thuis altijd comfortabel is. Vraag naar de mogelijkheden voor het plaatsen van airconditioning in uw huis door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. Wilt u graag langskomen in Rhoon om de verschillende airco’s in het echt te bekijken? Maak dan direct een afspraak door het formulier op onze website in te vullen. Wij heten u graag van harte welkom in onze winkel nabij Breda!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.