Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een airco kopen in omgeving Rotterdam

Wilt u een airco kopen in regio Rotterdam?

Home » Airco Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airco's

Eens Bako, altijd Bako!

Als u een airco gaat kopen voor uw woning of bedrijf in Rotterdam, wilt u er zeker van zijn dat u airconditioning van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Zo kunt u de gehele zomer, maar ook in de winter, genieten van een aangename temperatuur. Kom daarom langs bij Bako Koeltechniek & Airconditioning in Rhoon. Hier vindt u verschillende efficiënte airco’s, voor elke ruimte.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airco's

Eens Bako, altijd Bako!

De voordelen van een airco kopen bij ons bedrijf

Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van allerlei airco’s voorziet een monteur uit ons team ook uw woning, winkel of kantoor van efficiënt werkende airconditioning. Wist u dat u met deze investering ook nog eens geld bespaart op de lange termijn? Elke airco die wij als expert in koeltechnieken plaatsen, werkt energiezuinig. Of u nu kiest voor een lucht- of een watergekoelde airco, het stroom en gasverbruik wordt aanzienlijk teruggedrongen. Hierdoor dalen uw energiekosten voor thuis- of voor bedrijfskoeling. Wij plaatsen en onderhouden airco’s in de gehele regio Rotterdam, van Breda tot Roosendaal, Spijkenisse, Dordrecht en Den Haag.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Kies het model airco dat het best bij de ruimte past

Wilt u een stijlvolle airco kopen en in het zicht laten plaatsen in uw bedrijfspand of woning? Of wilt u een airco in het plafond of de vloer plaatsen? Bij ons is het allemaal mogelijk. U heeft de keuze uit:

Krijg deskundig advies over de meest efficiënte manier van klimaatbeheersing

Laat ons uw airco plaatsen en ga voor een aangename temperatuur in huis, het gehele jaar door. Bel naar +31 (0)10 313 4979 voor advies over het kopen van de meest efficiënte airco voor in uw woning of bedrijf in Rotterdam, of voor meer informatie over airconditioning voor uw pand in een andere gemeente. Wilt u een afspraak maken om de modellen te bekijken in onze showroom? Dan belt u ook naar eerdergenoemd nummer of vult u het contactformulier in op onze website. Als u al zeker weet wat u wilt, komt een ervaren monteur van ons aircobedrijf graag bij u langs om een airco te plaatsen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.