Een airco kopen in omgeving Rotterdam

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Als u een airco gaat kopen voor uw woning of bedrijfspand in Rotterdam, wilt u er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt. U wilt de gehele zomer, maar ook in de winter, genieten van een aangename temperatuur. Kom daarom langs bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. Hier vindt u verschillende efficiënte airco’s, voor elke ruimte.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Ga een airco kopen nabij Rotterdam!

Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van allerlei airco’s in en rondom Rotterdam, voorzien wij ook uw woning, winkel of kantoor van een efficiënt werkende airco. Wist u dat u met deze investering ook nog eens geld bespaart op de lange termijn? Elke airco die wij leveren, werkt energiezuinig. Of u nu kiest voor een lucht- of een watergekoelde airco, het stroom en gasverbruik wordt aanzienlijk teruggedrongen, waardoor uw energiekosten dalen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Kies het model airco dat het beste bij de ruimte past

Wilt u een stijlvolle airco kopen die in het zicht wordt geplaatst in uw bedrijfspand of woning in Rotterdam? Of wilt u een airco die verwerkt zit in het plafond of de vloer? Bij ons is het allemaal mogelijk. U heeft de keuze uit:

Krijg deskundig advies over de meest efficiënte manier van klimaatbeheersing

Ga voor een aangename temperatuur in huis, het gehele jaar door. Bel naar + 31 (0)10 223 6466 voor advies over het kopen van de meest efficiënte airco voor in uw pand in Rotterdam. Wilt u een afspraak maken om de modellen te bekijken in onze showroom? Dan belt u ook naar eerdergenoemd nummer of vult u het formulier in op onze website.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.