Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een airco kopen in omgeving Rotterdam

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Als u een airco gaat kopen voor uw woning of bedrijf in Rotterdam, wilt u er zeker van zijn dat u airconditioning van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt, met plaatsing door een ervaren aircoinstallateur. U wilt de gehele zomer, maar ook in de winter, genieten van een aangename temperatuur. Kom daarom langs bij aircobedrijf Bako Koeltechniek & Airconditioning in Rhoon, in de buurt van Rotterdam. Hier vindt u verschillende efficiënte airco’s, voor elke ruimte.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Kies ervoor om uw airco te kopen bij ons bedrijf nabij Rotterdam

Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van allerlei airco’s in en rondom Rotterdam, voorziet een aircoinstallateur uit ons team ook uw woning, winkel of kantoor van efficiënt werkende airconditioning. Wist u dat u met deze investering ook nog eens geld bespaart op de lange termijn? Elke airco die wij als bedrijf in koeltechniek in regio Rotterdam leveren, werkt energiezuinig. Of u nu kiest voor een lucht- of een watergekoelde airco, het stroom en gasverbruik wordt aanzienlijk teruggedrongen, waardoor uw energiekosten voor thuis- of voor bedrijfskoeling dalen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Kies het model airco dat het best bij de ruimte past

Wilt u een stijlvolle airco kopen die door een aircoinstallateur van een gespecialiseerd aircobedrijf in het zicht wordt geplaatst in uw bedrijfspand of woning in Rotterdam? Of wilt u een airco die verwerkt zit in het plafond of de vloer? Bij ons aircobedrijf is het allemaal mogelijk. U heeft de keuze uit:

Krijg deskundig advies over de meest efficiënte manier van klimaatbeheersing

Ga voor een aangename temperatuur in huis, het gehele jaar door. Bel naar +31 (0)10 313 4979 voor advies over het kopen van de meest efficiënte airco voor in uw pand in Rotterdam, of voor meer informatie over airconditioning voor uw woning of bedrijf in een andere gemeente, bijvoorbeeld voor een airco in Dordrecht of voor een airco in Den Haag. Wilt u een afspraak maken om de modellen te bekijken in onze showroom? Dan belt u ook naar eerdergenoemd nummer of vult u het contactformulier in op onze website. Als u al zeker weet wat u wilt, komt een ervaren aircoinstallateur van ons aircobedrijf nabij Rotterdam graag bij u langs om een airco te plaatsen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.