Airco Roosendaal

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Airco in Roosendaal en omgeving

Een airco laat u snel en deskundig installeren in uw woning of bedrijfspand in Roosendaal door BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. U vindt bij ons een ruim assortiment aan stijlvolle airco’s die zowel zichtbaar als uit het zicht geïnstalleerd kunnen worden. Weet u nog niet wat voor airconditioning u zoekt of zoekt u naar een deskundig bedrijf die deze voor u kan installeren? Neem dan contact op of kom langs voor deskundig advies.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een geschikte airco voor elke ruimte in uw huis of kantoor in Roosendaal

Wilt u in de zomer genieten van een heerlijk koele slaapkamer? Er in de winter er warmpjes bijzitten? Of wilt u altijd een aangename temperatuur op kantoor creëren voor u en uw werknemers? Kies dan voor een airco voor uw bedrijfspand of huis in Roosendaal van BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. Wij zorgen voor een optimale klimaatbeheersing in elke ruimte.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Bespaar op uw energiefactuur door duurzame klimaatbeheersing

Wist u dat u tijdens het creëren van een optimale klimaatbeheersing, bespaart op uw energierekening? Elke airco die wij leveren in Roosendaal of omgeving is namelijk energiezuinig. Deze koelen en verwarmen op basis van lucht of water, waardoor er minder gas en stroom nodig is.

Vraag direct meer informatie aan

Wat kunnen wij voor u betekenen? Vraag direct meer informatie aan over de mogelijkheden van een airco in uw huis of bedrijfspand in Roosendaal. U bereikt ons door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Wilt u direct een afspraak maken om langs te komen in onze showroom en de beschikbare modellen te bekijken? Dan maakt u eenvoudig online een afspraak.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl