Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airco in Roosendaal en omgeving

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco Roosendaal

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco laat u snel en deskundig installeren in uw woning of bedrijfspand in Roosendaal door Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon. U vindt bij ons een ruim assortiment aan stijlvolle airco’s die zowel zichtbaar als uit het zicht geïnstalleerd kunnen worden. Weet u nog niet wat voor airconditioning u zoekt of zoekt u naar een bedrijf met vakmensen die de airco voor u kunnen installeren in regio Roosendaal? Neem dan contact met ons op of kom langs voor deskundig advies.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een geschikte airco voor elke ruimte in uw huis of kantoor in Roosendaal

Wilt u in de zomer genieten van een heerlijk koele slaapkamer? En er in de winter lekker warmpjes bijzitten? Of wilt u altijd een aangename temperatuur op kantoor creëren voor u en uw werknemers? Kies dan voor een airco voor uw bedrijfspand in Roosendaal of bij u in huis van Bako Koeltechniek & Airconditioning. Wij zorgen voor aangename temperaturen in elke ruimte. Door te kiezen voor een optimale klimaatbeheersing bespaart u bovendien op uw energierekening. Wij plaatsen ook uw airco in regio Rotterdam.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Vraag direct meer informatie aan

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen vanuit Rhoon? Vraag dan direct meer informatie aan over de mogelijkheden van een airco in uw huis of bedrijfspand in Roosendaal of bijvoorbeeld een airco in Breda. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. Wilt u direct een afspraak maken om langs te komen in onze showroom en de beschikbare modellen te bekijken? Dan kunt u eenvoudig online een afspraak maken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.