Uw airco installateur uit
omgeving Breda

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Zoekt u een airco installateur voor uw huis of bedrijfspand in Breda? Kies dan voor BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van verschillende modellen airco’s, bent u verzekerd van een stijlvol en fluisterstil resultaat.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een ervaren airco installateur voor uw bedrijfspand of huis in Breda

Heeft u al een airco gevonden die u wilt laten installeren in uw woonkamer? Of heeft u het idee om een airco aan te schaffen voor op kantoor, maar heeft u hier deskundig advies over nodig? Neem dan contact op met BAKO, dé airco installateur voor uw bedrijfspand of huis in Breda. Met een ruime ervaring geven wij u gericht advies over een geschikte airco, de installatie ervan en het onderhoud. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een energiezuinig en een fluisterstille airco, waarmee u het gehele jaar geniet van een aangename temperatuur.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Maak direct een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Wilt er in de zomer koel bijzitten en in de winter genieten van een aangenaam warme temperatuur in huis, op kantoor of in uw winkel? Maak dan direct een afspraak door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Heeft u eerst nog vragen voor de installateur van uw airco in Breda of omgeving? Ook dan kunt u bellen naar eerdergenoemd nummer. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl