Airco Dordrecht

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco kopen in de omgeving van Dordrecht

Voor het kopen van een airco in Dordrecht schakelt u BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning in. Met meer dan 40 jaar ervaring voorzien wij elke ruimte in uw huis of bedrijfspand van optimale klimaatbeheersing met een airco die bij u past.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een fluisterstille airco kopen bij een specialist nabij Dordrecht

Als u aan het werk bent, geniet van een film of een gezellige avond doorbrengt met vrienden, wilt u geen geluidsoverlast hebben van uw airconditioning. Elke airco die u kunt kopen bij een specialist op nog geen 25 minuten rijden vanuit Dordrecht, werkt fluisterstil. Zo geniet u in elke ruimte bij u thuis of op het werk van heerlijke airconditioning, zonder dat u er iets van hoort.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

De airco voor uw bedrijf of huis is verkrijgbaar in verschillende modellen

De tijd dat een airco er niet mooi uitziet en veel ruimte in beslag neemt, is verleden tijd. U vindt bij ons airco’s in verschillende stijlvolle modellen. Wilt u genieten van een aangename temperatuur door een airco, maar deze niet in het zicht hebben? Kies dan voor het wegwerken van de airco in het plafond of de muur. Neem direct contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Kies ook voor een optimale klimaatbeheersing

Door het kopen van een airco bij de specialist nabij Dordrecht, bent u verzekerd van een optimaal klimaat in huis of op het werk. Wilt graag meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u langskomen in onze showroom in Rhoon, nabij Rotterdam, om de verschillende modellen in het echt te bekijken? Bel ons dan direct via + 31 (0)10 223 6466. Of maak een afspraak via onze website.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl