Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een airco kopen in de omgeving van Dordrecht

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco Dordrecht

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Voor het kopen van een airco in Dordrecht schakelt u Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon in. Met meer dan 40 jaar ervaring voorzien wij elke ruimte in uw huis of bedrijfspand van optimale klimaatbeheersing met een airco die bij u past. Zo heeft u een heerlijk koel binnenklimaat.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een fluisterstille airco kopen bij een specialist nabij Dordrecht

Als u aan het werk bent, geniet van een film of een gezellige avond doorbrengt met vrienden, wilt u geen geluidsoverlast hebben van uw airconditioning. Elke airco die u kunt kopen bij dé specialist op nog geen 25 minuten rijden vanuit Dordrecht, werkt fluisterstil. Zo geniet u in elke ruimte, of dit nu voor particulier of voor zakelijk gebruik is, van heerlijke airconditioning, zonder dat u er iets van hoort.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

De airco voor uw bedrijf of huis is verkrijgbaar in verschillende modellen

U kunt bij ons bedrijf nabij Dordrecht uw airco in verschillende stijlvolle modellen kopen. Wilt u genieten van een aangename temperatuur door een airco, maar deze niet in het zicht hebben? Kies dan voor het wegwerken van de airco in het plafond of de muur. Neem direct contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Kies ook voor een optimale klimaatbeheersing

Door het kopen van een airco bij de specialist nabij Dordrecht, bent u verzekerd van een optimaal klimaat in huis of op het werk. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over een Toshiba-airco? Of wilt u langskomen in onze showroom in Rhoon, nabij Rotterdam, om de verschillende modellen in het echt te bekijken? Bel ons dan direct via +31 (0)10 313 4979. Of maak een afspraak via onze website.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.