Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airco voor uw ruimte in of nabij Den Haag

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco Den Haag

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wist u dat u bij ons aircobedrijf een airco kunt kopen voor in Den Haag voor verkoeling in de zomer, maar ook voor verwarming in de winter? De oplossingen van Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon, bij Rotterdam, zorgen het gehele jaar door voor een optimale klimaatbeheersing in huis, uw winkel of kantoorpand.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco van ons aircobedrijf creëert een aangename temperatuur

Is het ’s zomers erg warm in uw winkel, bij u op kantoor of bij u thuis? Als u ervoor kiest om een airco te kopen voor uw pand in regio Den Haag, zorgt ervoor dat u het klimaat in uw pand optimaal kunt beheersen. Hierdoor blijft de temperatuur in de zomer, maar ook ’s winters, aangenaam. Daardoor bevinden u, uw medewerkers en uw klanten zich altijd in een aangenaam klimaat.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Besparen op de energierekening door het kopen van een airco

Door het kopen van een airco van ons aircobedrijf creëert u een aangename temperatuur in elke ruimte in uw huis of uw winkel in Den Haag, maar wist u dat u hiermee ook flink bespaart op uw energierekening? Doordat onze oplossingen gebruikmaken van lucht- of waterkoeling én -verwarming, is er minder gas of stroom nodig. Hierdoor heeft u uw airco eenvoudig weer terugverdiend en verwarmt u duurzaam. U zit overigens ook goed bij ons wanneer u bijvoorbeeld een airco in Spijkenisse wilt laten plaatsen.

Maak direct een afspraak en kom langs in onze showroom

Wilt u ontdekken wat het kopen van een airco van ons aircobedrijf voor uw bedrijfspand of huis in Den Haag oplevert? Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom. Heeft u vragen over onze verschillende airco’s of wilt u telefonisch een afspraak inplannen? Bel ons dan via +31 (0)10 313 4979.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.