Airco Breda

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco Breda

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Een airco kopen in Breda of omgeving

Wilt u een airco kopen voor uw huis of bedrijfspand in Breda? Neem dan contact op met BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon. U vindt in ons assortiment een ruim aanbod aan aircomodellen waarmee wij voor elke ruimte een oplossing bieden. Vindt u het veel te warm in de zomer en lukt het u maar niet om uw huis op een constante temperatuur te houden? Wij staan voor u klaar.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Een airco kopen voor een aangename temperatuur in uw huis in Breda

Vindt u het veel te warm in de zomer en lukt het u maar niet om uw huis op een constante temperatuur te houden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u een oplossing op maat waardoor uw slaap- of woonkamer in Breda op een heerlijke temperatuur wordt gehouden door een airco. Het is mogelijk om een wandairco te laten plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor plafond- of vloerairconditioning. Dit zorgt ervoor dat een airco perfect aansluit op uw interieur.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Een airco kopen voor uw bedrijfspand in Breda

U houdt de temperatuur in uw winkel, kantoor of andere bedrijfsruimte met airco op een aangename temperatuur door de oplossingen van BAKO. Wat voor type airco u moet kopen voor uw bedrijf in Breda, is sterk afhankelijk van het type bedrijf dat u heeft. Hierover geven wij u graag persoonlijk advies.

 

Vraag direct een gratis offerte aan of maak een afspraak

Als u wilt besparen op uw energiekosten en de klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfspand wilt bevorderen, neemt u vandaag nog contact met ons op via +31 (0)10 313 4979 voor een gratis offerte. Voor een airco in Dordrecht bent u bij ons ook in goede handen. Wilt u de aircomodellen te bekijken in onze showroom in Rhoon? Ook dan belt u naar eerdergenoemd nummer of maakt u een afspraak via onze website.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl