Airco Breda

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco kopen voor in Breda of omgeving

Wilt u een airco kopen voor uw huis, bedrijf of ander pand in Breda? Neem dan contact op met BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. U vindt in ons assortiment een ruim aanbod aan aircomodellen waarmee wij voor elke ruimte een oplossing bieden.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco kopen voor een aangename temperatuur in uw huis in Breda

Vindt u het veel te warm in de zomer en lukt het u maar niet om uw huis op een constante temperatuur te houden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u een oplossing op maat waardoor uw slaap- of woonkamer in Breda op een heerlijke temperatuur wordt gehouden door een airco. Het is mogelijk om een wandairco te laten plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor plafond- of vloerairconditioning. Dit zorgt ervoor dat een airco perfect aansluit op uw interieur.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Ook voor uw bedrijfspand in Breda een geschikte airco kopen

U houdt de temperatuur in uw winkel, kantoor of andere bedrijfsruimte met airco op een aangename temperatuur door de oplossingen van BAKO. Wat voor type airco u moet kopen voor uw bedrijf in Breda, is sterk afhankelijk van het type bedrijf dat u heeft. Hierover geven wij u graag persoonlijk advies.

Vraag direct een gratis offerte aan of maak een afspraak

Als u wilt besparen op uw energiekosten en de klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfspand wilt bevorderen, neemt u vandaag nog contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466 voor een gratis offerte. Wilt u een afspraak maken om de aircomodellen te bekijken in onze showroom? Ook dan belt u naar eerdergenoemd nummer of maakt u een afspraak via onze website.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl