Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een airco kopen in Breda of omgeving

Airconditioning kopen voor thuis, op kantoor of in uw winkel

Home » Airco Breda

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u een airco kopen voor uw huis of bedrijfspand in Breda, en deze laten plaatsen door een ervaren aircoinstallateur? Ontdek dan de mogelijkheden bij Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon, bij Rotterdam. U vindt in ons assortiment een ruim aanbod aan aircomodellen waarmee wij voor elke ruimte een oplossing bieden. Vindt u het veel te warm in de zomer en lukt het u maar niet om uw huis op een constante temperatuur te houden? Wij staan voor u klaar.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Een airco kopen voor uw huis in Breda

Wij bieden u een oplossing op maat waardoor uw slaap- of woonkamer in Breda op een heerlijke temperatuur wordt gehouden door een airco, geplaatst door een gespecialiseerde aircoinstallateur. Het is mogelijk om een wandairco te laten plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor plafond- of vloerairconditioning. Dit zorgt ervoor dat een airco perfect aansluit op uw interieur.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Een airco kopen voor uw bedrijfspand in Breda

U houdt de temperatuur aangenaam in uw winkel, kantoor of andere door de oplossingen van Bako. Wat voor type airco u moet kopen voor uw bedrijf in Breda, is sterk afhankelijk van het type bedrijf dat u heeft. Hierover geven wij u graag persoonlijk advies. Een ervaren aircoinstallateur plaatst uw nieuwe airco in regio Breda graag voor u.

 

Vraag direct een gratis offerte aan of maak een afspraak

Als u wilt besparen op uw energiekosten en de klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfspand in regio Breda wilt bevorderen door het kopen van een airco, neemt u contact met ons op voor een gratis offerte. Voor een airco in Dordrecht bent u bij ons als aircoinstallateur overigens ook in goede handen. Wilt u de aircomodellen te bekijken in onze showroom in Rhoon? Dan belt u naar +31 (0)10 313 4979 of maakt u een afspraak via onze website. Een gespecialiseerde aircoinstallateur uit ons team komt graag naar u toe om een airco te plaatsen in regio Breda.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.